top of page

Gazet


Vandaag staat studiofroemel in de zaterdagkrant.

De krant die ook elk weekend op onze ontbijttafel ligt en waarvan ik altijd eerst deze budget rubriek lees.

GELD

Ik vind het inspirerend om te lezen hoe mensen omgaan met hun grote of kleine budgetten en er komen vaak jonge ondernemers aan bod waardoor ik nieuwe lucratieve businesses en initiatieven ontdek.

WERK

Het heeft even geduurd om over mijn vorig werk te kunnen spreken. Ik leefde voor mijn werk en alle andere zaken kwamen bij mij op de tweede plaats. Mijn collega’s waren als een soort familie voor me en hoewel het kantoorleven me stilaan een leeg en uitgeblust gevoel gaf, kreeg ik heuse afkickverschijnselen na mijn vertrek.

KUNST

Ik moest mezelf terug (her)uitvinden en gaan nadenken over wat ik zelf wil. Dat was eng! Met loopbaancoaching en een krachtige inwijding, werd mijn nieuwe pad stilaan duidelijker.

Ik hervond mijn passie voor kunst en creativiteit en tekende mijn leven stukje bij


beetje terug bij elkaar. Het is zeker niet all sunshine and rainbows, en toch voel ik elke dag positieve veranderingen bij mezelf.

LIFESTYLE

Ik ben fier dat ik evolueer naar een nieuwe vorm van zijn. Ik koop veel minder, leef ecologischer, breng veel tijd door buiten in de natuur en ga bewust om met keuzes. Ik geloof niet dat we ons leven van voor corona nog terugkrijgen en misschien is dat niet eens een slechte zaak. Ik geloof wel dat we elk voor zich andere en betere beslissingen kunnen maken. Dat we dan wél impact hebben zodat grote dingen écht veranderen.

CREATIE

Met studiofroemel pak ik jou bij de hand om je dichter te brengen bij jezelf en jouw unieke creatie. Laat jij zien wat er in je zit of houd je alles angstvallig verborgen?

Je zult versteld staan van jezelf als je de moeite neemt om eens uit je hoofd te komen en in je handen te kruipen. Minder denken, meer doen!

Leve de verbeelding!

168 weergaven
bottom of page