top of page

365-dagen ChallengeAan de start van 2021 heb ik mezelf slechts één voornemen gemaakt.

Elke dag een tekening. Niet met de bedoeling om zoveel mogelijk tekeningen te verzamelen, wel om mijn tekenspier beter te trainen. Want eke dag een tekening betekent ook dat ik minstens 300 uur creatief bezig zou zijn.

Het is pure wiskunde, maar hoe meer uren je iets oefent, hoe beter je kunt worden.

Ik besloot ook om elke dag te posten op instagram via studiofroemel, maar dat bleek een veel grotere uitdaging dan het uiteindelijke tekenen. Uiteraard was ik niet elke dat tevreden van mijn schets, waardoor het delen ervan echt wel een enorme berg was waar ik telkens over moest.

Ik moest dus echt ver uit mijn comfort zone komen om het toch te doen en als ik erop terugkijk vind ik het best moedig van mezelf dat ik niet alleen heb laten zien wat ik zelf oké vond.Voor 2022 heb ik al een nieuwe challenge bedacht. Die ga ik binnenkort bekendmaken. Blijven tekenen zal ik ook zeker doen, want het is nu eenmaal wat ik het liefste doe!


108 weergaven

Comentarios


bottom of page