top of page

Workshop slangenden/apenboom - Ekeren

Locatie: cultuurcentrum 252CC - Hof de Bist - EkerenIn juni mochten enkele klasgroepen uit Ekeren onder een stralende zon de ‘slangenden’ of ‘apeboom’ registreren. Deze met uitsterven bedreigde boom, die in de volksmond ook wel apentreiter wordt genoemd, was begin vorige eeuw een zeer exclusief importproduct vanuit Zuid-Amerika.


Nu de levende slangenboom stilaan een unicum wordt, vond het cultuurcentrum dat het tijd werd om kunstenaars van allerlei slag en pluimage, de boom te laten registreren. Studiofroemel stond in voor de begeleiding en voorzag alle materialen. Van verf over ecoline, wasco en inkt tot schaar, lijm en papier. De enthousiaste deelnemers trokken werkelijk elk vezeltje creativiteit uit hun vingers en toverden wonderlijke kunstwerken. In groep of individueel. Iedereen kreeg tijdens het toonmoment een applaus en de slangenden die zag dat het goed was.Studiofroemel denkt mee!

Wilt u naar aanleiding van een tentoonstelling, cultuurfeest of themavoorstelling een creatieve workshop workshop organiseren. Neem dan zeker contact op.
12 weergaven

Comments


bottom of page